,

We’re Loud İstanbul Devalüasyon İndirimi

We’re Loud Istanbul Devalüasyon İndirimi 

195TL + 5TL işlem ücreti

Bu günlerde, Batı Avrupa ülkelerinden gelen insanlar için, full-pass bileti 69€ olan uluslararası bir müzik festivali oldukça makul bir fiyata sahip. Fakat Türkiye gibi geçtiğimiz yıl içerisinde parası %20 değer kaybeden bir ülke için bu fiyat oldukça pahalı. (2016’da 225 TL 69 Euro’ya eşdeğerdi – şimdi 2018’de, bu miktar yalnızca 39 Euro’ya eşdeğer!)

Bu ekonomik eşitsizliğe değinmek ve We’re Loud İstanbul festivali kapsamındaki tüm etkinliklerin daha fazla insan için –özellikle Türkiyeliler ve Türkiye’ye yakın olan ülkeler için karşılanabilir olması adına bir indirim kuponu yapmaya karar verdik. 200TL değerindeki indirim kuponu için aşağıdaki kodu kullanın:

Biz-gürültülüyüz-200TL

http://sloven.ly/ist-tix adresine gidin ve ödeme aşamasında “SUBMIT PROMOTION CODE” yazan yeşil butonu bulun. 200TL’ye indirim kodunu giriniz (kodu kopyalayıp yapıştırabilirsiniz, tamamen aynı olmalı!)

Lütfen bu indirim kodunu açık olarak paylaşmayın (fakat paylaşmak için kendi dilinize çevirirseniz seviniriz!) – ancak indirime ihtiyaçları varsa arkadaşlarınıza özel olarak göndermekten çekinmeyin. Umuyoruz ki 69€’yu karşılayabilecek olanlar bu miktarı ödeyecektir – bu, festivalin finansal var oluşuna yardımcı olacaktır. Son zamanlarda Türkiye’deki politik ve ekonomik durumların ışığında, ekonomik risk bizim için oldukça yüksek. Harcamalarımızın çoğu Euro cinsinde olacakken, festivalden kazanılacak gelirin çoğu değersizleşen TL cinsinde olacak! Ama para bizi We’re Loud Fest’i organize etmekten caydırmayacak!

Bunu yaygınlaştırmaya yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz ve İstanbul’da sizi görmeyi umuyoruz!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *